Залау (Zalău, Sălaj) , Румунија на мапи. ГПС координате: 47° 12' 0" Север, 23° 3' 0" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Залау на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Залау Време 


Залау на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+02:00 = EET

Румунија, Залау Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 47.2, 23.05

Залау

Залау на ноћној мапиЗалау @ на Гугл мапи


⇐ Залау Тачно време ⇑ TOP ⇑