Букурешт (Bucharest, Bucureşti) , Румунија на мапи. ГПС координате: 44° 25' 56.1" Север, 26° 6' 22.5" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Букурешт на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Букурешт Време 


Букурешт на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+03:00 = EEST (±1 DST)

Румунија, Букурешт Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 44.43225, 26.10626

Букурешт

Букурешт на ноћној мапиБукурешт @ на Гугл мапи


⇐ Букурешт Тачно време ⇑ TOP ⇑