Клуж-Напока (Cluj-Napoca, Cluj) , Румунија на мапи. ГПС координате: 46° 46' 0" Север, 23° 36' 0" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Клуж-Напока на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Клуж-Напока Време 


Клуж-Напока на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+03:00 = EEST (±1 DST)

Румунија, Клуж-Напока Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 46.76667, 23.6

Клуж-Напока

Клуж-Напока на ноћној мапиКлуж-Напока @ на Гугл мапи


⇐ Клуж-Напока Тачно време ⇑ TOP ⇑