Крајова (Craiova, Dolj) , Румунија на мапи. ГПС координате: 44° 19' 0" Север, 23° 48' 0" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Крајова на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Крајова Време 


Крајова на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+03:00 = EEST (±1 DST)

Румунија, Крајова Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 44.31667, 23.8

Крајова

Крајова на ноћној мапиКрајова @ на Гугл мапи


⇐ Крајова Тачно време ⇑ TOP ⇑