Констанца (Constanţa, Constanța) , Румунија на мапи. ГПС координате: 44° 10' 50.6" Север, 28° 38' 3.6" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Констанца на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Констанца Време 


Констанца на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+03:00 = EEST (±1 DST)

Румунија, Констанца Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 44.18073, 28.63432

Констанца

Констанца на ноћној мапиКонстанца @ на Гугл мапи


⇐ Констанца Тачно време ⇑ TOP ⇑