Јаши (Iaşi, Iaşi) , Румунија на мапи. ГПС координате: 47° 10' 0" Север, 27° 36' 0" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Јаши на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Јаши Време 


Јаши на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+03:00 = EEST (±1 DST)

Румунија, Јаши Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 47.16667, 27.6

Јаши

Јаши на ноћној мапиЈаши @ на Гугл мапи


⇐ Јаши Тачно време ⇑ TOP ⇑