Темишвар (Timişoara, Timiş) , Румунија на мапи. ГПС координате: 45° 45' 13.4" Север, 21° 13' 32.6" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Темишвар на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Темишвар Време 


Темишвар на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+03:00 = EEST (±1 DST)

Румунија, Темишвар Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 45.75372, 21.22571

Темишвар

Темишвар на ноћној мапиТемишвар @ на Гугл мапи


⇐ Темишвар Тачно време ⇑ TOP ⇑