Reşiţa (Caraş-Severin) , Румунија на мапи. ГПС координате: 45° 18' 3" Север, 21° 53' 21" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Reşiţa на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Reşiţa Време 


Reşiţa на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+02:00 = EET

Румунија, Reşiţa Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 45.30083, 21.88917

Reşiţa

Reşiţa на ноћној мапиReşiţa @ на Гугл мапи


⇐ Reşiţa Тачно време ⇑ TOP ⇑