Petroşani (Hunedoara) , Румунија на мапи. ГПС координате: 45° 25' 0" Север, 23° 22' 0" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Petroşani на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Petroşani Време 


Petroşani на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+02:00 = EET

Румунија, Petroşani Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 45.41667, 23.36667

Petroşani

Petroşani на ноћној мапиPetroşani @ на Гугл мапи


⇐ Petroşani Тачно време ⇑ TOP ⇑