Medgidia (Constanța) , Румунија на мапи. ГПС координате: 44° 15' 0" Север, 28° 16' 60" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Medgidia на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Medgidia Време 


Medgidia на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+02:00 = EET

Румунија, Medgidia Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 44.25, 28.28333

Medgidia

Medgidia на ноћној мапиMedgidia @ на Гугл мапи


⇐ Medgidia Тачно време ⇑ TOP ⇑