Brăila, Румунија на мапи. ГПС координате: 45° 16' 0" Север, 27° 58' 60" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Brăila на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Brăila Време 


Brăila на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+02:00 = EET

Румунија, Brăila Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 45.26667, 27.98333

Brăila

Brăila на ноћној мапиBrăila @ на Гугл мапи


⇐ Brăila Тачно време ⇑ TOP ⇑