Bistriţa (Bistriţa-Năsăud) , Румунија на мапи. ГПС координате: 47° 7' 59.4" Север, 24° 30' 0.4" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Bistriţa на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Румунија 
Bistriţa Време 


Bistriţa на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+02:00 = EET

Румунија, Bistriţa Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 47.13316, 24.50011

Bistriţa

Bistriţa на ноћној мапиBistriţa @ на Гугл мапи


⇐ Bistriţa Тачно време ⇑ TOP ⇑