Gitega, Бурунди на мапи. ГПС координате: 3° 25' 35" Југ, 29° 55' 50.9" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Gitega на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Бурунди 
Gitega Време 


Gitega на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+02:00 = CAT

Бурунди, Gitega Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: -3.4264, 29.9308

Gitega

Gitega на ноћној мапиGitega @ на Гугл мапи


⇐ Gitega Тачно време ⇑ TOP ⇑