Бишкек (Bishkek, Chüy ) , Киргизија на мапи. ГПС координате: 42° 52' 12" Север, 74° 35' 24" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Бишкек на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Киргизија 
Бишкек Време 


Бишкек на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+06:00 = +06

Киргизија, Бишкек Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 42.87, 74.59

Бишкек

Бишкек на ноћној мапиБишкек @ на Гугл мапи


⇐ Бишкек Тачно време ⇑ TOP ⇑