Вировитица (Virovitica, Virovitičk-Podravska) , Хрватска на мапи. ГПС координате: 45° 49' 55" Север, 17° 23' 2" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Вировитица на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Хрватска 
Вировитица Време 


Вировитица на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+01:00 = CET

Хрватска, Вировитица Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 45.83194, 17.38389

Вировитица

Вировитица на ноћној мапиВировитица @ на Гугл мапи


⇐ Вировитица Тачно време ⇑ TOP ⇑