Ровињ (Rovinj, Istarska) , Хрватска на мапи. ГПС координате: 45° 4' 48" Север, 13° 38' 24" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Ровињ на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Хрватска 
Ровињ Време 


Ровињ на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+01:00 = CET

Хрватска, Ровињ Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 45.08, 13.64

Ровињ

Ровињ на ноћној мапиРовињ @ на Гугл мапи


⇐ Ровињ Тачно време ⇑ TOP ⇑