Крижевци (Križevci, Koprivničko-Križevačka) , Хрватска на мапи. ГПС координате: 46° 1' 19" Север, 16° 32' 33" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Крижевци на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Хрватска 
Крижевци Време 


Крижевци на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+01:00 = CET

Хрватска, Крижевци Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 46.02194, 16.5425

Крижевци

Крижевци на ноћној мапиКрижевци @ на Гугл мапи


⇐ Крижевци Тачно време ⇑ TOP ⇑