Dire Dawa, Етиопија на мапи. ГПС координате: 9° 35' 35" Север, 41° 51' 58" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Dire Dawa на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Етиопија 
Dire Dawa Време 


Dire Dawa на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+03:00 = EAT

Етиопија, Dire Dawa Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 9.59306, 41.86611

Dire Dawa

Dire Dawa на ноћној мапиDire Dawa @ на Гугл мапи


⇐ Dire Dawa Тачно време ⇑ TOP ⇑