Адис Абеба (Addis Ababa, Ādīs Ābeba) , Етиопија на мапи. ГПС координате: 9° 1' 29.9" Север, 38° 44' 48.8" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Адис Абеба на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Етиопија 
Адис Абеба Време 


Адис Абеба на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+03:00 = EAT

Етиопија, Адис Абеба Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 9.02497, 38.74689

Адис Абеба

Адис Абеба на ноћној мапиАдис Абеба @ на Гугл мапи


⇐ Адис Абеба Тачно време ⇑ TOP ⇑