Jincheng (Fukien) , Тајван на мапи. ГПС координате: 24° 26' 12" Север, 118° 19' 6" Исток.
» Временска зона, » Политичка мапа, » Природна карта, » Jincheng на ноћној мапи & » на Гугл мапи.

Тајван 
Jincheng Време 


Jincheng на карти временских зона света:

Временска зона: GMT+08:00 = CST

Тајван, Jincheng Политичка мапа

Природна карта

Географска ширина дужина: 24.43667, 118.31833

Jincheng

Jincheng на ноћној мапиJincheng @ на Гугл мапи


⇐ Jincheng Тачно време ⇑ TOP ⇑